Categories
Uncategorized

795 psg tröja SonjaC

.

Den franske landslagsmannen hade tidigare föreslagit att han var redo att ta sig an en ny utmaning, medan skadekampar gjorde hans sak få tjänster när det gällde att bevisa en poäng i England.

United har dock med jämna mellanrum uttalat att de inte har för avsikt att dela med sig av klubbrekordet. HeleneJoh danmarks landsholdstrøje POWSylves

Scholes är dock fortfarande ett stort fan av en mittfältare som han spelade tillsammans med när Pogba först bröt sig in i seniorfältet i United under Sir Alex Ferguson.

manchester united tröja barn

Zidane har försökt att röra över transferpotten tidigare med kommentarer om Pogba, med 1998 års VM -vinnare beredd att offentligt säga att han skulle välkomna chansen att säkra en uppskattad signatur.Paul Pogba vill lämna Manchester United för att spela i Champions League och tävla om troféer, enligt hans bror Mathias. HeleneJoh danmarks landsholdstrøje POWSylves

Pogba sa att den här veckan kändes United som ett ‘riktigt lag’ igen och han tror inte att de kan stoppas om de fortsätter på sin nuvarande väg.

Han har gjort en omedelbar inverkan på Old Trafford, där 25-åringen redan anses vara en talismanisk närvaro i Solskjærs planer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *